Петриківський дивоцвіт
опубліковано 17 вересня 2018 року о 20:55

Делегація Апостолівської ОТГ взяла участь в ХІ етнофестивалі «Петриківський дивоцвіт», який відбувся 15 вересня у смт. Петриківка. У склад делегації, яка презентувала «Виставкову поляну», «Ярмаркову поляну» та мистецьку платформу «DivoStarFest», Апостолівського району увійшли представники колективів та народні умільці. Оформленням «Ярмаркової поляни» - тематичної фотозони займалися працівники КЗК «Апостолівський МБК «Сучасник»: І.В.Кирикович-художній керівник, І.О.Лакіс-завгосп, Т.А.Пащенко-художник, Г.І.Попович-костюмер та В.Г.Штефан-директор.

«Виставкову поляну» у номінації «Страви» - випікання мережевних та іменних блинів презентували працівники Апостолівського Центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів Трусій І.В. та Алексеєнко Є.О.– майстри виробничого навчання. У номінації «Майстри» креативні плетені вироби представила майстриня – Івченко Н., а текстильні ляльки - Тронь В.А.

У складі тих, хто займався встановленням та конструюванням Апостолівської хати прийняли участь і працівники КЗК «Апостолівський МБК «Сучасник»» Скрипник В.М. – черговий та Свириденко О.В. – електроосвітлювач.

Сценарій для зустрічі гостей на тему: «Весело вітаємо, в гості зазиваємо, щедро зустрічаємо!» підготували художній керівник – Кирикович І.В. та директор В.Г.Штефан КЗК «Апостолівський МБК «Сучасник», а майстерно виконали ролі кумів Головата Т.В. та Рябіна О.М. – учасниці самодіяльного хору «Оберіг».

Допомагали створити гарну, веселу атмосферу свята учасники самодіяльного хору «Оберіг» керівник А.П.Шабаліна та «зразкового» ансамблю танцю «Янголи» - керівник О.В.Новікова. Музичне та звукове оформлення Апостолівської галявини лягло на плечі С.В.Книшова – звукорежисера.

 Мистецьку платформу «DivoStarFest» на тему: «Моя душа – пісенна і крилата, нехай звучить, захоплює, бринить!» у номінації «Сольний виконавець» яскраво, на високому професійному рівні представила талановита А.Шабаліна.

У номінації «Гурти та ансамблі» Апостолівський район представляли два творчих колективи: самодіяльний хор «Оберіг» та «народний» інструментальний гурт «Краяни» - керівник – О.М.Паньковецький.

Висловлюємо вдячність всім, хто був причетний до підготовки, організації свята. Бо саме спільними зусиллями вдалося досягти високого результату, гідно виборовши перше місце.

Директор МБК «Сучасник»                             Штефан В.Г.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux