Безкоштовні операції з відновлення рогівки ока для мешканців Дніпропетровської області
опубліковано 27 листопада 2020 року о 14:10

В нашому повсякденному житті люди не завжди приділяють достатньо уваги профілактиці зору. Частіше ми, навіть, не замислюємося про важливість профілактичних оглядів, бережного ставлення до питання «офтальмологія». Так, може тривати до тих пір, поки не виникає серйозна загроза здоров`ю у вигляді захворювань очей, а іноді і повну втрату зору (інвалідності).

Рогівка ока – прозора сферична частина зовнішньої оболонки, через яку світло потрапляє в око. Від конфігурації рогівки та рівня її прозорості залежить чіткість зображень, які сприймаються. Будь-які порушення рогівки (патологія) є одним з найбільш частих і важких захворювань органу зору, які приводять до зниження гостроти зору, світлобоязні, сльозотечі, болю та, в деяких випадках, до важкої інвалідності.

Найчастіші ураження рогівки – це побутові та виробничі травми та опіки, а також ураження рогівки, до яких призводять вікові та генетичні зміни. Також впливають ускладнення, пов`язані з порушенням режиму гігієни, використанням контактних лінз та наслідки офтальмологічних операцій. За даними ВООЗ захворювання рогівки входять до трійки основних факторів втрати зору!

Десь у чверті випадків при важкому запаленні рогівка може «розчинитися» за кілька днів. Тому потрібно термінове хірургічне втручання.

Але на щастя, в сучасній медицині захворювання очей – не вирок. Більшість патологій піддаються лікуванню, у разі вчасного звернення за кваліфікованою медичною допомогою. Точна та повна діагностика зору допомогає виявляти патології різної складності на різних стадіях розвитку.

Десь у чверті випадків, при важкому запаленні, рогівка може «розчинитися» за кілька днів. Тому потрібно термінове хірургічне втручання.

Єдиний вихід – це кератопластика з використанням кератобіоімпланту для відновлення правильної форми та структури рогівки (часткова або повна заміна пошкодженої ділянки рогівки).

Починаючи з грудня 2018 року і по теперішній час, у Дніпропетровській обласній офтальмологічній лікарні триває обласна програма для мешканців міста та області, в якій виконують унікальні безкоштовні операції з відновлення рогівки. Над цим працює команда досвідчених фахівців, яка використовує у своїй практиці весь комплекс сертифікованого обладнання останнього покоління, що працює за новими технологіями. Дніпровські офтальмологи в повній мірі володіють знаннями та практичним досвідом, здійснюють якісне хірургічне лікування очей. Ними постійно, з гарними результатами, проводиться велика кількість подібних операцій. Зазвичай, післяопераційний період протікає швидко та без ускладнень.

Завдяки обласній програмі мешканці регіону мають виключну можливість зробити дорогу операцію безкоштовно! Скористайтеся цією чудовою, важливою для повноцінного здоров`я пропозицією.

Не зволікайте! Пам`ятайте, що своєчасне лікування, вчасне відновлення (оперування) рогівки дозволяє уникнути сліпоти, повернути зір та радість життя!

Також не забувайте про профілактичні огляди та здоровий спосіб життя!

Зір – це величезна та важлива цінність кожної людини!

Дбайте про себе та будьте здорові!

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux