Кожен шостий багатоповерховий будинок уклав з АТ «Дніпропетровськгаз» договір на технічне обслуговування
опубліковано 23 листопада 2020 року о 08:15

На сьогодні 75% юридичних осіб та близько 17% багатоквартирних будинків уклали з АТ «Дніпропетровськгаз» договори на технічне обслуговування газових мереж. Ця послуга забезпечує належний стан мереж і безпеку в користуванні газом для споживачів. 

Кожен власник, співвласник, орендар будівлі повинен самостійно подбати про власну безпеку та заключити відповідний договір із компанією, що має дозвіл проводити газонебезпечні роботи. АТ «Дніпропетровськгаз» є однією із таких компаній. Вона має багаторічний досвід у наданні послуг із обслуговування газового обладнання та газопроводу, штат працівників підприємства – це висококваліфіковані спеціалісти із необхідною освітою.

«Понад 75% юридичних осіб Дніпропетровської області обрали АТ «Дніпропетровськгаз» на ринку даної послуги. 98% багатоквартирних домів міста Покров уклали договір на технічне обслуговування, шо є взірцем відповідальності. На жаль, ситуація із приватним сектором в області викликає хвилювання, адже споживачі не приділяють належної уваги власній безпеці та досі не уклали договір на обслуговування. На сьогодні, найгостріше питання стоїть у місті Жовті Води», - відзначає директор з капітального будівництва АТ «Дніпропетровськгаз» Максим Бойко.

Відсутність періодичного технічного обслуговування газових мереж призводить до погіршення їх стану. Крім того, зараз споживачі проводять більше часу вдома, менше провітрюють помешкання. Все це підвищує ризик аварійних ситуацій.

Вартість робіт з технічного обслуговування залежить від їх виду та обсягу - протяжності мереж, кількості приладів, їх типу і періоду обслуговування, і розраховується індивідуально для кожного клієнта та домоволодінь.

Нагадаємо, у зв'язку з прийняттям низки законодавчих актів, а зокрема Закону України «Про житлово-комунальні послуги", Наказу Міністерства енергетики та вугільної промисловості № 250 від 10 травня 2018 року, Наказу Міненерго № 190 від 27 липня 2018 року, Кодексу газорозподільних систем, послуга з технічного обслуговування газових мереж стала ринковою. Тому кожен власник, співвласник, орендар будівлі повинен забезпечити технічне обслуговування системи газопостачання відповідно до вимог чинного законодавства України.

Справка: Региональная Газовая Компания - сервисная компания, которая разрабатывает инновационные и комплексные решения для энергетического сектора, направлены на повышение качества клиентского обслуживания, модернизации отрасли и внедрения европейских стандартов работы операторов ГРМ. Под брендом РГК работает 20 газораспределительных компаний, в которых заняты 38 тысяч специалистов. Они обслуживают 250 тыс. км газопроводов и более 8 млн. потребителей газа.

За дополнительной информацией обращаться к начальнику управления внешних комуникаций АО «Днепропетровскгаз» Поповой Дарии

тел. раб.(056) 790-42-67

e-mail: press@dpgas.com.ua

https://dp.104.ua

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux