Фахівець своєї справи
опубліковано 11 серпня 2020 року о 09:02

В Апостолівському районному відділі філії Державної установи « Центр пробації» у Дніпропетровській області з 2012 року по теперішній час на посаді старшого інспектора проходить службу Громихіна Олена Миколаївна, яка пов'язала свою долю з нелегкою справою у перевихованні та надання допомоги суб'єктам пробації.

Під час здійснення своїх посадових обов’язків Громихіна О.М. показує приклад відповідального ставлення до праці, з повагою відноситься до начальницького складу та до своїх колег з усіма підтримує добрі та рівні стосунки, вміє працювати в команді та постійно працює над своїм самовдосконаленням.

У повсякденній діяльності спокійна, витримана, миролюбна, сторониться конфліктних ситуацій. Уміє коректно триматися з усіма. Завжди скромна та проста в спілкуванні. Її можна вважати надійним товаришем і другом. Не має шкідливих звичок, веде здоровий спосіб життя.

Вагомим напрямком службової діяльності старшого інспектора Громихіної О.М. є робота з неповнолітніми, які опинилися в конфлікті з законом, також є куратором пробаційних програм. В роботі з неповнолітніми суб’єктами пробації використовує індивідуальний підхід, враховуючи те, що дана категорія громадян ще не визначилася у життєвих цілях та напрямках, не досвідчена у вирішенні питань протистояння негативним факторам, потребує наставлень та допомоги від дорослих.

Дуже важливо в роботі з конфліктними дітьми знайти спільну мову та створити такі відносини з дитиною та її батьками, щоб мати можливість спонукати її до позитивних змін, організуватись в суспільстві як цілеспрямована та законослухняна особистість, досягнути поставлений цілей у житті. Для досягнення поставленої перед собою цілі - якомога позитивно вплинути на своїх вихованців, Олена Миколаївна показує приклад поважного ставлення до людей, щиро й відкрито намагається допомогти неповнолітній особі та її батькам у вирішенні конфліктних ситуацій з метою налагодження родинних відносин.

 Також, старший інспектор Апостолівського районного відділу Громихіна Олена Миколаївна здійснює профілактичну роботу серед учнів навчальних закладів Апостолівського району. Відкриває перед молоддю шлях до здійснення своїх мрій без негативних вчинків. Для цього вона якомога ширше роз’яснює неповнолітнім про їхні права та обов’язки, пояснює наслідки безвідповідального ставлення до своїх вчинків. Намагається стимулювати у дітей розвиток таких особистих якостей як чесність, справедливість, порядність, відповідальність, людяність. Вона переконана в тому, що коли діти озброєнні знаннями законів, норм та правил поведінки у соціумі, мають уявлення про можливі наслідки вчинення протиправних дій - будуть зацікавленні в тому, щоб жити та зростати в безпечному середовищі та стати чесними та гідними громадянами своєї країни.

Начальник Апостолівського районного відділу

підполковник внутрішньої служби                                  Сергій ГУЛКОВСЬКИЙ

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux